joi, 9 decembrie 2010

Yamakasi 2/Gravity


Yamakasi 2 / Gravity

Parkour este arta de a se deplasează prin oraş într-un mod neconventional, originară din Franţa. Este mişcare care, spre deosebire de ipotezele de planificatori oraşului, face uz de toate elementele disponibile de mediu. ? Filosofia? de parkour, de asemenea, pune accentul pe perfectionarea si consolidarea sine atat fizic cat si mental. Ca în orice sport extrem, suntem în competiţie cu noi înşine. De fiecare dată când vom trece de un obstacol biruim frica interne şi rezistenţă, şi astfel am devenit mai puternică şi ne cunoastem mai bine. Trebuie să se constate că e cascadorii despre mai greu decât doar obtinerea peste un gard metri inaltime.

Yamakasi este un grup din viaţa reală a Daredevils francez, numit uneori samurai modern. Ea a fost fondată de Yann Hnautra, Piemontesi Laurent, Belle Chau, Williams Belle, pe care le puteţi deveni în joc. Ei au fost de formare în suburbiile Parisului, deoarece în jurul 1997. Astăzi, această tehnică urban poate fi comparat cu skateboarding in anii 70 sau val surfing în anii 60. Adolescenţii din întreaga lume mişcare practica tehnici de artă dezvoltat de Yamakasi. moştenirea lor este imens şi noi tehnici care pot fi vazute pe site-uri video, sunt popping sus de la Varşovia, Mexico City, Seoul la Lisabona.

În joc Yamakasi Masters va deveni unul dintre maestrii de disciplină şi puteţi juca într-unul dintre cele 5 moduri diferite:

De formare? Aflaţi control, precum şi trucuri de bază să fie mai bine şi mai rapid în timpul şi Adventure Challenge!
Aventura? Începeţi Aventură ca unul dintre membrii de Yamakasi! Invata trucuri noi şi de a câştiga campionatul parkour!
Provocare? În acest mod, puteţi concura pentru cel mai bun timp, cele mai multe puncte pentru trucuri sau cel mai bun scor general. Încărcaţi-vă scoruri si vezi cum te tarif împotriva cel mai bun!
Free Run? Avut o concurenţă destul? A alerga în jurul oraşului, fără limită de timp. Puteţi vedea practica sau orice fel de locaţii în scopul de a fi mai bine în Challenge sau Adventure!
Bonus? Bonus oferi niveluri de distracţie suplimentare! Liber care rulează într-un sens casual.
Fiecare modul are un nivel ulterior să completeze, în timp ce personajul tău se dezvoltă. Puteţi efectua trucuri de bază şi speciale, cum ar fi: Monkey, Reverse, KingKong, UnderBar, UnderBar 360, Barrel, Kash, Wallflip, Backflip, FrontFlip, aeriene, Răsturnarea laterală şi mai mult!

Caracteristici
5 moduri de joc! De formare, Aventura, Challenge, Run gratuit şi Bonus!
Peste 10 de locaţii şi nivelurile pentru a finaliza în fiecare mod.
Joaca ca unul dintre maestrii parkour!
Invata trucuri noi.
3 metode pentru a completa (timp, trucuri, debit).
Încărcaţi scoruri mari.
De ore de distractie.

Trailer Yamakasi 2/Gravity